Poffertjesspiesen

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Keukenspullen
- 4 satéstokjes
Advertentie
Bereiden
- Besmeer de helft van de poffertjes met hazelnootpasta. Leg de andere helft erbovenop en druk samen. Was de druiven.
- Steek de poffertjes en de druiven om en om aan een stokje. Bestrooi de spiesen met poedersuiker (uit het poffertjespak) en direct serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 260 kcal
- eiwit 4 g
- koolhydraten 33 g
-
vet 13 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Poffertjesspiesen
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Poffertjesspiesen
- 1 pak poffertjes
Besmeer de helft van de poffertjes met hazelnootpasta. Leg de andere helft erbovenop en druk samen. Was de druiven.
- 12 pitloze druiven
Steek de poffertjes en de druiven om en om aan een stokje. Bestrooi de spiesen met poedersuiker (uit het poffertjespak) en direct serveren.