Eenpersoons druiven tarte-tatins

505 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bladerdeeg laten ontdooien. Druiven halveren. In pan met dikke bodem boter smelten. Suiker toevoegen en laten smelten tot suiker lichtbruin kleurt. Druiven in suikerstroop leggen en 1 min. meeverwarmen. Druiven met stroop over ingevette taartvormpjes verdelen. Afdekken met bladerdeeg, punten goed naar binnen vouwen. Taartjes in midden van oven in 15 – 20 min. goudbruin bakken. Taartjes uit oven iets laten afkoelen. Bord op vorm leggen en bord met vorm tegelijk omdraaien (pas op voor de hete karamel!). Ook lekker met een bol ijs.

Eenpersoons druiven tarte-tatins

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel