bewaar
Vistapas
Vistapas
bewaar

Vistapas

Deze tapas met vis zijn de perfecte start van een borrel of een etentje.

15 min. bereiden
93waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

artisjokharten in blik

125 g

makreel snack in tomatensaus

1 el

kappertjes

8

verse cocktailgarnalen

4

groene olijven zonder pit

8

cherrytomaten

100 g

gerookte zalmsnippers

1 el

mayonaise met olijfolie

Dit heb je nodig

  • cocktailprikker

Deze tapas met vis zijn de perfecte start van een borrel of een etentje.

Aan de slag

1

Laat de artisjokharten uitlekken. Snijd een klein stukje van de onderkant. Meng de makreelsnack met de kappertjes. Vul de artisjokharten met het makreelmengsel.

2

Prik aan de cocktailprikkers een garnaal en olijf.

3

Was de tomaatjes, snijd het kapje eraf en schep de zaadjes eruit. Meng de zalmsnippers met de mayonaise met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Vul de tomaatjes hoog op met het zalmmengsel.

tip

combinatietipLekker met geroosterd brood en roomboter.

Artisjok bereiden

Instructievideo - 01:41 min.