bewaar
Rosbiefrolletjes met artisjok
Rosbiefrolletjes met artisjok
bewaar

Rosbiefrolletjes met artisjok

10 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

pijnboompitten

3 el

extra vierge olijfolie met basilicum

2 el

witte wijnazijn

125 g

cherrytomaten

400 g

artisjokhart in blik

12 plakjes

rosbief

35 g

veldsla

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen. Klop een dressing van de olie, azijn, peper en eventueel zout.

2

Halveer de tomaten. Laat de artisjokharten uitlekken. Halveer de artisjok en omwikkel met de rosbief. Verdeel de sla over borden. Leg de rolletjes over de sla en breng op smaak met peper en eventueel zout. Besprenkel de sla met de dressing en garneer met de tomaatjes en pijnboompitten.