bewaar
Wrap met geitenkaas en rosbief
Wrap met geitenkaas en rosbief
bewaar

Wrap met geitenkaas en rosbief

In je broodtrommel mee naar kantoor: een wrap met geitenkaas, rosbief en sla.

5 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

slamelange rode biet

1 el

wittewijnazijn

1 el

extra vierge olijfolie

4

volkoren tortillawraps

150 g

chavroux frais nature 45+

110 g

rosbief

40 g

slaverrijker geroosterde pijnboompitten

In je broodtrommel mee naar kantoor: een wrap met geitenkaas, rosbief en sla.

Aan de slag

1

Meng de slamelange rode biet met de azijn en olie. Besmeer de tortilla’s met de geitenkaas en verdeel de rosbief, slamelange en pijnboompitten erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Rol de tortilla’s strak op en snijd diagonaal doormidden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wrap met geitenkaas en rosbief

In je broodtrommel mee naar kantoor: een wrap met geitenkaas, rosbief en sla.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig