bewaar
Veldsla met geitenkaas en frambozen
Veldsla met geitenkaas en frambozen
bewaar

Veldsla met geitenkaas en frambozen

Slanke salade voor tussendoor, met zoete en hartige ingrediënten.

10 min. bereiden
477waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

pijnboompitten

1 el

azijn

3 el

extra vierge olijfolie

3

bosuien

75 g

veldsla

125 g

chavroux frais nature 45+

150 g

verse frambozen

Slanke salade voor tussendoor, met zoete en hartige ingrediënten.

Aan de slag

1

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Klop ondertussen de azijn met de extra vierge olijfolie in een kom. Voeg peper en eventueel zout toe. Snijd de bosui in ringetjes.

2

Meng de veldsla, bosui en dressing in een kom en verdeel over de borden. Verdeel de geitenkaas, frambozen en de pijnboompitten over de sla.

combinatietipLekker met knapperig volkorenbrood (maar dan is dit gerecht niet meer glutenvrij).

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.