Roerbakschotel met krieltjes

Advertentie
Ingrediënten
- ½ duopak krieltjes (a 700 g)
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 varkensfiletlapjes (in blokjes)
- 1 courgette (in blokjes)
- ½ theelepel gedroogde salie
- 6 gedroogde tomaatjes (in reepjes)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In magnetron krieltjes met 1 el water volgens gebruiksaanwijzing in 3 min. beetgaar laten worden. In wok 2 el olie verhitten en vleesblokjes 2-3 min. op hoog vuur roerbakken. Courgette, salie en tomaatreepjes toevoegen en nog 2 min. meebakken. Vlees en groenten uit wok scheppen. Krieltjes in rest van olie 3 min. roerbakken. Vlees en groenten weer terugdoen in wok. Op smaak brengen met zout en peper en over twee borden verdelen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 650 kcal
- eiwit 41 g
- koolhydraten 69 g
- vet 23 g