bewaar
Sukadevlees met aubergine
Sukadevlees met aubergine
bewaar

Sukadevlees met aubergine

30 min. bereiden
2 uur wachten
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels

boter

2 eetlepels

olie

500 g

sukaderundvlees

2

uien

2

aubergines

2 teentjes

knoflook

500 g

champignons

2 eetlepels

scherpe mosterd

125 ml

crème fraîche

2 takjes

koriander

Aan de slag

In braadpan boter en helft van olie verhitten. Vlees hierin in 3 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan nemen. Ui in achtergebleven bakvet met rest van olie in 5 min. bruinbakken. Aubergine toevoegen en 5 min. al omscheppend meebakken. Vlees, knoflook, champignons, mosterd en crème fraîche door groente scheppen. Gerecht met deksel op pan 2-3 uur laten stoven, af en toe omscheppen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper en over vier borden verdelen. Bestrooien met koriander. Lekker met rijst en wortelsalade.