Ingrediënten
4 personen
2 eetlepels
boter
2 eetlepels
olie
500 g
sukaderundvlees
2
uien
2
aubergines
2 teentjes
knoflook
500 g
champignons
2 eetlepels
scherpe mosterd
125 ml
crème fraîche
2 takjes
koriander
Aan de slag
In braadpan boter en helft van olie verhitten. Vlees hierin in 3 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan nemen. Ui in achtergebleven bakvet met rest van olie in 5 min. bruinbakken. Aubergine toevoegen en 5 min. al omscheppend meebakken. Vlees, knoflook, champignons, mosterd en crème fraîche door groente scheppen. Gerecht met deksel op pan 2-3 uur laten stoven, af en toe omscheppen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper en over vier borden verdelen. Bestrooien met koriander. Lekker met rijst en wortelsalade.
Sukadevlees met aubergine

hoofdgerecht
4 personen
430 kcal
30 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
In braadpan boter en helft van olie verhitten. Vlees hierin in 3 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan nemen. Ui in achtergebleven bakvet met rest van olie in 5 min. bruinbakken. Aubergine toevoegen en 5 min. al omscheppend meebakken. Vlees, knoflook, champignons, mosterd en crème fraîche door groente scheppen. Gerecht met deksel op pan 2-3 uur laten stoven, af en toe omscheppen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper en over vier borden verdelen. Bestrooien met koriander. Lekker met rijst en wortelsalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 eetlepels boter
2 eetlepels olie
500 g sukaderundvlees
2 uien
2 aubergines
2 teentjes knoflook
500 g champignons
2 eetlepels scherpe mosterd
125 ml crème fraîche
2 takjes koriander