bewaar
Sukadevlees met aubergine
Sukadevlees met aubergine
bewaar

Sukadevlees met aubergine

30 min. bereiden
2 uur wachten
44waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels

boter

2 eetlepels

olie

500 g

sukaderundvlees

2

uien

2

aubergines

2 teentjes

knoflook

500 g

champignons

2 eetlepels

scherpe mosterd

125 ml

crème fraîche

2 takjes

koriander

Aan de slag

In braadpan boter en helft van olie verhitten. Vlees hierin in 3 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan nemen. Ui in achtergebleven bakvet met rest van olie in 5 min. bruinbakken. Aubergine toevoegen en 5 min. al omscheppend meebakken. Vlees, knoflook, champignons, mosterd en crème fraîche door groente scheppen. Gerecht met deksel op pan 2-3 uur laten stoven, af en toe omscheppen. Gerecht op smaak brengen met zout en peper en over vier borden verdelen. Bestrooien met koriander. Lekker met rijst en wortelsalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sukadevlees met aubergine

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig