10 mi­nu­ten stamp­pot

De truc: alles is kant-en-klaar of bijna klaar, je hoeft alleen nog maar te mengen.

(171) waardeer
hollands hoofdgerecht De truc: alles is kant-en-klaar of bijna klaar, je hoeft alleen nog maar te mengen. 4 personen
2 171

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking met melk en boter. Snijd de ham in reepjes. Schep de andijvie, peen, ham en mosterd door de puree en verwarm. Breng op smaak met peper en zout.

video

Pu­ree ma­ken

Kookles - 03:22 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 6  g
  • natrium 1.620 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 36-37

10 minuten stamppot

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

10 mi­nu­ten stamp­pot

1
1
  • 270 g mix voor aardappelpuree voor stamppot
  • 600 ml halfvolle melk
  • 1 el ongezouten boter

Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking met melk en boter.

Puree maken

Instructievideo

03:22 min.

2
2
  • 300 g achterham

Snijd de ham in reepjes.

3
3
  • 400 g koelverse gesneden andijvie
  • 150 g peen julienne
  • 2 el Franse mosterd

Schep de andijvie, peen, ham en mosterd door de puree en verwarm. Breng op smaak met peper en zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.