Mosselen wokken
Mosselen wokken
bewaar
bewaar

Mosselen wokken

Wokken ipv een mosselpan. Zo doe je dat! Lekker op smaak gebracht met kokos en sambal.

30 min. bereiden
31waarderingen

    Aan de slag

    1

    Mosselen wassen. Kapotte mosselen en mosselen die niet sluiten na flinke tik weggooien. Citroen wassen. Enkele reepjes citroenschil van citroen snijden. 1/2 citroen uitpersen. Rest van citroen in plakjes snijden. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Roerbakmix ca. 2 minuten roerbakken. Sambal en citroenschil erdoor scheppen. Kokosmelk en mosselen toevoegen. Deksel (of aluminiumfolie) op wok leggen en mosselen in ca. 10 minuten gaarkoken tot alle mosselen open zijn. Af en toe omscheppen. Dressing roeren van rest van olie, 1 eetlepel citroensap, zout en peper naar smaak en mengen met sla. Mosselen met kookvocht en plakjes citroen over grote borden verdelen. Serveren met stokbrood en salade.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Mosselen wokken

    Wokken ipv een mosselpan. Zo doe je dat! Lekker op smaak gebracht met kokos en sambal.

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

    Dit heb je nodig