Mediterrane poffertjes
300 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
100 g
200 ml
1
4 eetlepels
8
2 eetlepels
4 eetlepels
Dit heb je nodig
poffertjespan
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 36-37 - 2003 week 36-37
Poffertjesbeslag maken van poffertjesmix, melk, ei en 2 eetlepels olie. Olijven in plakjes snijden. Olijven en kappertjes door beslag scheppen. Poffertjespan invetten met olie en verhitten. Van beslag ca. 40 poffertjes bakken. Poffertjes die klaar zijn warmhouden. Poffertjes over vier borden verdelen. Rest van olie erover sprenkelen en garneren met tomatentapenade.
Mediterrane poffertjes

voorgerecht
4 personen
300 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Poffertjesbeslag maken van poffertjesmix, melk, ei en 2 eetlepels olie. Olijven in plakjes snijden. Olijven en kappertjes door beslag scheppen. Poffertjespan invetten met olie en verhitten. Van beslag ca. 40 poffertjes bakken. Poffertjes die klaar zijn warmhouden. Poffertjes over vier borden verdelen. Rest van olie erover sprenkelen en garneren met tomatentapenade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 g mix voor poffertjes
200 ml halfvolle melk
1 ei (M)
4 eetlepels extra vierge olijfolie
8 zwarte olijven zonder pit
2 eetlepels kappertjes
4 eetlepels tomatentapenade
Dit heb je nodig
poffertjespan




