Meloen met rauwe ham
We kennen het als voorgerecht, maar het is ook een leuk hapje bij de borrel of tapas.
75 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
Dit heb je nodig
meloenbolletjeslepel
cocktailprikkers
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 nr. 09 - Op en top Belgisch
Halveer de meloen en schep met een lepel de pitten eruit. Met een meloenbolletjeslepel (of dessertlepel) 16 balletjes uit het vruchtvlees.
Halveer de hamplakken. Rijg telkens een plakje ham en 2 meloenbolletjes aan de cocktailprikker.
Meloen met rauwe ham
We kennen het als voorgerecht, maar het is ook een leuk hapje bij de borrel of tapas.

4 personen
75 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de meloen en schep met een lepel de pitten eruit. Met een meloenbolletjeslepel (of dessertlepel) 16 balletjes uit het vruchtvlees.
Halveer de hamplakken. Rijg telkens een plakje ham en 2 meloenbolletjes aan de cocktailprikker.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 galiameloen
Dit heb je nodig
meloenbolletjeslepel
cocktailprikkers




