Ingrediënten
4 personen
½
watermeloen
½
cantaloupemeloen
½
galiameloen
2 eetlepels
vloeibare honing
2 eetlepels
citroensap
½ theelepel
kardemom
200 g
Galliaham
1 bakje
blauwe bessen
Dit heb je nodig
plasticfolie
meloenbolletjeslepel
Aan de slag
Pitjes uit meloenen verwijderen. Met meloenbolletjeslepel bolletjes uit vruchtvlees steken of er met theelepel grove krullen uit scheppen. Meloenbolletjes in kom omscheppen met honing, citroensap en kardemom. Kom afdekken met plasticfolie en 5-10 min. in vriezer zetten, zodat meloen door en door koud wordt. Ham in lange repen snijden. Bessen door meloen mengen en salade over vier borden verdelen. Hamrepen erop rangschikken.
Meloensalade met rauwe ham

nagerecht
null personen
195 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pitjes uit meloenen verwijderen. Met meloenbolletjeslepel bolletjes uit vruchtvlees steken of er met theelepel grove krullen uit scheppen. Meloenbolletjes in kom omscheppen met honing, citroensap en kardemom. Kom afdekken met plasticfolie en 5-10 min. in vriezer zetten, zodat meloen door en door koud wordt. Ham in lange repen snijden. Bessen door meloen mengen en salade over vier borden verdelen. Hamrepen erop rangschikken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ watermeloen
½ cantaloupemeloen
½ galiameloen
2 eetlepels vloeibare honing
2 eetlepels citroensap
½ theelepel kardemom
200 g Galliaham
1 bakje blauwe bessen
Dit heb je nodig
plasticfolie
meloenbolletjeslepel