Lauw­war­me to­nijn­sa­la­de met ci­troen

(34) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 34

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Helft van citroen uitpersen. Andere helft in 4 partjes snijden. Peterselie fijnknippen. Uien pellen en in stukjes snijden. Tomaten in plakjes snijden. Dressing roeren van 3 eetlepels olie, azijn, zout en peper en door tomaten scheppen. Pasta afgieten en mengen met rest van olie, tonijn, citroensap, peterselie en ui. Op smaak brengen met zout en peper. Pastasalade serveren met tomaten en partje citroen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.