Lauwwarme Franse tonijnsalade

405 kcal

20 min. bereiden

3.5/5

(117)

Ingrediënten

Aantal personen

2009 week 16-17 - 2009 week 16-17

Aan de slag

  1. Verwarm de olie in een koekenpan en bak hierin de aardappelpartjes goudbruin en gaar in ca. 15 minuten, voeg de laatste minuut de plakjes knoflook toe en schep de aardappelpartjes hiermee om. Kook de sperziebonen in kokend water 8 minuten, laat ze in een vergiet uitlekken. Kook de eieren ca. 6 minuten, laat ze schrikken, pel en halveer ze. Verdeel de tonijn in mooie stukken.

  2. Meng de warme bonen met de gebakken aardappelen, de ui en de dressing. Garneer de salade met de stukken tonijn en de halve eieren. Strooi er wat (grof zee)zout over.

  • algemeenSchep voor een klassieke Franse smaak 1-2 el kappertjes door de salade.

Wat vond je van dit recept?

Lauwwarme Franse tonijnsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig