Ingrediënten
4 personen
1 schaal
ovenklare rosbief
200 g
sugar snaps
200 g
sperziebonen
250 g
groene asperges
2 eetlepels
vloeibare margarine
2 zakjes
gekruide A-partjes in schil
Aan de slag
Oven op 175 °C voorverwarmen. Rosbief in midden van oven in 45 min. gaar en rosé bakken. Sugar snaps, sperziebonen en asperges schoonmaken. Sugar snaps en sperziebonen samen 4 min. koken. Asperges toevoegen en nog 3 min. koken. In koekenpan margarine verhitten en aardappelpartjes 7 min. bakken. Rosbief in plakjes snijden en op vier borden leggen. Wijnsaus erover scheppen en met sjalotjes garneren. Met groenten en gebakken aardappelpartjes serveren.
Rosbief met groene lentegroenten

hoofdgerecht
4 personen
430 kcal
10 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Oven op 175 °C voorverwarmen. Rosbief in midden van oven in 45 min. gaar en rosé bakken. Sugar snaps, sperziebonen en asperges schoonmaken. Sugar snaps en sperziebonen samen 4 min. koken. Asperges toevoegen en nog 3 min. koken. In koekenpan margarine verhitten en aardappelpartjes 7 min. bakken. Rosbief in plakjes snijden en op vier borden leggen. Wijnsaus erover scheppen en met sjalotjes garneren. Met groenten en gebakken aardappelpartjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 schaal ovenklare rosbief
200 g sugar snaps
200 g sperziebonen
250 g groene asperges
2 eetlepels vloeibare margarine
2 zakjes gekruide A-partjes in schil