bewaar
Rosbief met groene lentegroenten
Rosbief met groene lentegroenten
bewaar

Rosbief met groene lentegroenten

10 min. bereiden
45 min. wachten
59waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaal

ovenklare rosbief

200 g

sugar snaps

200 g

sperziebonen

250 g

groene asperges

2 eetlepels

vloeibare margarine

2 zakjes

gekruide A-partjes in schil

Aan de slag

Oven op 175 °C voorverwarmen. Rosbief in midden van oven in 45 min. gaar en rosé bakken. Sugar snaps, sperziebonen en asperges schoonmaken. Sugar snaps en sperziebonen samen 4 min. koken. Asperges toevoegen en nog 3 min. koken. In koekenpan margarine verhitten en aardappelpartjes 7 min. bakken. Rosbief in plakjes snijden en op vier borden leggen. Wijnsaus erover scheppen en met sjalotjes garneren. Met groenten en gebakken aardappelpartjes serveren.