Salade met kip en druiven

voorgerecht
4 personen
3
55
Advertentie
Ingrediënten
- 1 schaaltje kipfilet (ca. 200 g)
- ½ bakje pepita nootmelange (a 170 g)
- 2 eetlepels boter of margarine
- 200 g witte druiven
- 1 zak veldsla (75 g)
- 6 eetlepels tartare saus (pot a 300 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kipfilet in plakjes snijden en bestrooien met zout en peper. In droge koekenpan notenmix kort roosteren en uit pan nemen. In koekenpan boter verhitten. Kipfilet in ca. 5 minuten gaar en goudbruin bakken. Druiven wassen en halveren. Over vier borden veldsla en druiven verdelen. Kip erop leggen, saus erover verdelen en nootjes erover strooien. Lekker met stokbrood.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 385 kcal
- eiwit 16 g
- koolhydraten 12 g
-
vet 30 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 32-33