bewaar
Cake met verse druiven en crème fraîche
Cake met verse druiven en crème fraîche
bewaar

Cake met verse druiven en crème fraîche

10 min. bereiden
50 min. wachten
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

margarine

½ eetlepel

bloem

1 pak

vers cakebeslag

200 g

witte druiven

200 g

blauwe druiven

125 ml

crème fraîche

4 eetlepels

poedersuiker

Aan de slag

Oven op 170 °C. voorverwarmen. Vorm uit pak invetten en met bloem bestrooien. Druiven schoonmaken en halveren. Helft van deeg (uit pak) in vorm schenken, beleggen met laagje witte en blauwe druiven. Rest van deeg erop gieten en cake in midden van oven in ca. 50 min gaar en bruin bakken. Cake 5 min. laten afkoelen. Crème fraîche met 3 el poedersuiker luchtig kloppen. Cake omgekeerd op bord leggen en vorm verwijderen. Cake met rest van poedersuiker bestrooien. Cake in punten snijden en met crème fraîche en rest van druiven serveren.