bewaar
Romige vissoep
Romige vissoep
bewaar

Romige vissoep

15 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 dunne

prei

1 eetlepel

boter of margarine

2 blikken

kreeft roomsoep

1 schaaltje

tilapiafilet

50 ml

slagroom

½ zakje

verse bieslook

8

soepstengels

Aan de slag

Prei schoonmaken en in ringen snijden. In soeppan boter verhitten. Prei ca. 2 minuten bakken. Soep toevoegen en tegen de kook aan verwarmen. Tilapiafilet in reepjes snijden. Tilapiafilet aan soep toevoegen en ca. 5 minuten verwarmen tot vis gaar is. Slagroom lobbig kloppen. Bieslook fijnknippen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep serveren met room en bestrooien met bieslook. Soepstengels erbij geven.

Romige vissoep

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig