Romige vissoep
260 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 dunne
1 eetlepel
2 blikken
1 schaaltje
50 ml
½ zakje
8
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 30-31 - 2003 week 30-31
Prei schoonmaken en in ringen snijden. In soeppan boter verhitten. Prei ca. 2 minuten bakken. Soep toevoegen en tegen de kook aan verwarmen. Tilapiafilet in reepjes snijden. Tilapiafilet aan soep toevoegen en ca. 5 minuten verwarmen tot vis gaar is. Slagroom lobbig kloppen. Bieslook fijnknippen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep serveren met room en bestrooien met bieslook. Soepstengels erbij geven.
Romige vissoep

voorgerecht
4 personen
260 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Prei schoonmaken en in ringen snijden. In soeppan boter verhitten. Prei ca. 2 minuten bakken. Soep toevoegen en tegen de kook aan verwarmen. Tilapiafilet in reepjes snijden. Tilapiafilet aan soep toevoegen en ca. 5 minuten verwarmen tot vis gaar is. Slagroom lobbig kloppen. Bieslook fijnknippen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep serveren met room en bestrooien met bieslook. Soepstengels erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 dunne prei
1 eetlepel boter of margarine
2 blikken kreeft roomsoep
1 schaaltje tilapiafilet
50 ml slagroom
½ zakje verse bieslook
8 soepstengels




