Salade met Munsterkaas

frans
nagerecht
4 personen
3
14
Advertentie
Ingrediënten
- 1 zak gemengde friséesla (200 g)
- 5 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels frambozenazijn (fles a 250 ml)
- zout en peper
- 8 pitloze druiven
- 300 g Munster (kaas)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Sla over vier borden verdelen. In kommetje olie en azijn tot sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Dressing over salade sprenkelen. Druiven wassen en halveren. Van Munster met theelepel kleine bolletjes vormen. Kaasbolletjes en druiven over salade verdelen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 400 kcal
- eiwit 18 g
- koolhydraten 2 g
-
vet 36 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Kookboek: Frankrijk 2