Ingrediënten
1 portie
½ bak
pitloze witte druiven
1 eetlepel
witte-wijnazijn
1 eetlepel
witte wijn
4 eetlepels
zonnebloemolie
1 theelepel
vloeibare honing
zout en peper
Aan de slag
1
Druiven wassen en in vieren snijden. In kommetje azijn, wijn, olie en honing tot sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Druiven erdoor scheppen.
Druivendressing

bijgerecht
null porties
125 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Druiven wassen en in vieren snijden. In kommetje azijn, wijn, olie en honing tot sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Druiven erdoor scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)½ bak pitloze witte druiven
1 eetlepel witte-wijnazijn
1 eetlepel witte wijn
4 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel vloeibare honing
0 zout en peper