Druivendressing
125 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal porties
½ bak
1 eetlepel
1 eetlepel
4 eetlepels
1 theelepel
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 nr. 11 - Smaak vol verleiding
Druiven wassen en in vieren snijden. In kommetje azijn, wijn, olie en honing tot sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Druiven erdoor scheppen.
Druivendressing

bijgerecht
1 portie
125 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Druiven wassen en in vieren snijden. In kommetje azijn, wijn, olie en honing tot sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Druiven erdoor scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
½ bak pitloze witte druiven
1 eetlepel witte-wijnazijn
1 eetlepel witte wijn
4 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel vloeibare honing
0 zout en peper




