bewaar
Roodbaars met tuinkruidensaus
Roodbaars met tuinkruidensaus
bewaar

Roodbaars met tuinkruidensaus

20 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

broccoli

500 g

verse roodbaarsfilet

1

visbouillontablet

300 ml

kraanwater

900 g

aardappelschijfjes

275 ml

tuinkruidensaus

Aan de slag

Maak de broccoli schoon, verdeel in roosjes en snijd de steel in stukken. Snijd de roodbaars in 4 gelijke stukken en bestrooi met peper en zout. Breng het bouillontablet aan de kook met water. Leg de vis in de bouillon en houd ca. 8 min tegen de kook. Kook de broccoli in ca. 6 min. beetgaar. Kook de aardappelschijfjes in ca. 6 min beetgaar. Verwarm in een steelpan de saus. Serveer de vis met broccoli, aardappelschijfjes en saus.