Ingrediënten
4 personen
750 g
broccoli
500 g
verse roodbaarsfilets
1
visbouillontablet
300 ml
kraanwater
900 g
aardappelschijfjes
275 ml
tuinkruidensaus
Aan de slag
Maak de broccoli schoon, verdeel in roosjes en snijd de steel in stukken. Snijd de roodbaars in 4 gelijke stukken en bestrooi met peper en zout. Breng het bouillontablet aan de kook met water. Leg de vis in de bouillon en houd ca. 8 min tegen de kook. Kook de broccoli in ca. 6 min. beetgaar. Kook de aardappelschijfjes in ca. 6 min beetgaar. Verwarm in een steelpan de saus. Serveer de vis met broccoli, aardappelschijfjes en saus.
Roodbaars met tuinkruidensaus

hoofdgerecht
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Maak de broccoli schoon, verdeel in roosjes en snijd de steel in stukken. Snijd de roodbaars in 4 gelijke stukken en bestrooi met peper en zout. Breng het bouillontablet aan de kook met water. Leg de vis in de bouillon en houd ca. 8 min tegen de kook. Kook de broccoli in ca. 6 min. beetgaar. Kook de aardappelschijfjes in ca. 6 min beetgaar. Verwarm in een steelpan de saus. Serveer de vis met broccoli, aardappelschijfjes en saus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)750 g broccoli
500 g verse roodbaarsfilets
1 visbouillontablet
300 ml kraanwater
900 g aardappelschijfjes
275 ml tuinkruidensaus