bewaar
Roodbaars met tuinkruidensaus
Roodbaars met tuinkruidensaus
bewaar

Roodbaars met tuinkruidensaus

20 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

broccoli

500 g

verse roodbaarsfilets

1

visbouillontablet

300 ml

kraanwater

900 g

aardappelschijfjes

275 ml

tuinkruidensaus

Aan de slag

1

Maak de broccoli schoon, verdeel in roosjes en snijd de steel in stukken. Snijd de roodbaars in 4 gelijke stukken en bestrooi met peper en zout. Breng het bouillontablet aan de kook met water. Leg de vis in de bouillon en houd ca. 8 min tegen de kook. Kook de broccoli in ca. 6 min. beetgaar. Kook de aardappelschijfjes in ca. 6 min beetgaar. Verwarm in een steelpan de saus. Serveer de vis met broccoli, aardappelschijfjes en saus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roodbaars met tuinkruidensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig