bewaar
Roodbaars met basilicum
Roodbaars met basilicum
bewaar

Roodbaars met basilicum

25 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse roodbaarsfilet

250 g

cherrytomaten

6 el

traditionele olijfolie

700 g

aardappelschijfjes

700 g

broccoli

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter, ingevet

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi de roodbaars met peper en zout en leg in een ingevette ovenschaal. Halveer de tomaten en leg rond de vis. Bestrooi met het basilicum en besprenkel met 2 el olie.

2

Verhit de rest van de olie in een braadpan en bak de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de stelen in stukjes en kook in 8 min. beetgaar. Zet de vis in de oven en bak in 10 min. gaar. Serveer de vis met de aardappelen en broccoli.