bewaar
Vispotje met witte wijn
Vispotje met witte wijn
bewaar

Vispotje met witte wijn

30 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

1 teen

knoflook

3 eetlepels

olijfolie

1 envelopje

saffraan

1 blikje

tomatenblokjes

1 dl

witte wijn

600 g

kabeljauwfilet

zout

peper uit pepermolen met chilipepertjes

4 sneetjes

witbrood

Aan de slag

Ui en knoflook pellen en fijn snipperen. In pan olie verhitten, ui en knoflook 2 minuten fruiten. Saffraandraadjes, tomatenblokjes en wijn toevoegen en op smaak brengen met zout en chilipeper. Vis bestrooien met zout en chilipeper en op tomatenmengsel leggen. Vis in ca. 15 minuten gaar laten sudderen. Korstjes van brood afsnijden en brood roosteren. Geroosterd brood over vier diepe borden verdelen. Soep erbovenop scheppen en meteen serveren.