Nectarinesalade met surimi

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 nectarines
- 4 el citroensap
- 2 el witte wijn
- 2 el traditionele olijfolie
- 4 takjes verse koriander
- 1 sjalot
- 1 mespunt groene tabasco
- 1 zakje tuinkers
- 1 bakje surimisticks
Advertentie
Bereiden
Boen nectarines schoon, halveer en draai beide helften langs pit los. Snijd nectarinehelften (ongeschild) in flinterdunne plakjes. Klop in kom dressing van citroensap, olie en wijn. Roer koriander en sjalot erdoor en breng op smaak met zout en tabaso. Rangschik plakjes nectarine dakpansgewijs op vier borden. Knip tuinkers los. Snijd surimisticks in stukjes. Verdeel tuinkers en surimi over nectarinecirkels en besprenkel met dressing.
Advertentie
Nectarinesalade met surimi
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Nectarinesalade met surimi
- 4 nectarines
Boen nectarines schoon, halveer en draai beide helften langs pit los. Snijd nectarinehelften (ongeschild) in flinterdunne plakjes.
- 4 el citroensap
- 2 el witte wijn
- 2 el traditionele olijfolie
- 4 takjes verse koriander
- 1 sjalot
- 1 mespunt groene tabasco
Klop in kom dressing van citroensap, olie en wijn. Roer koriander en sjalot erdoor en breng op smaak met zout en tabaso.
- 1 zakje tuinkers
- 1 bakje surimisticks
Rangschik plakjes nectarine dakpansgewijs op vier borden. Knip tuinkers los. Snijd surimisticks in stukjes. Verdeel tuinkers en surimi over nectarinecirkels en besprenkel met dressing.