bewaar
Nectarinesalade met surimi
Nectarinesalade met surimi
bewaar

Nectarinesalade met surimi

15 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

nectarines

4 el

citroensap

2 el

witte wijn

2 el

traditionele olijfolie

4 takjes

verse koriander

1

sjalot

1 mespunt

groene tabasco

1 zakje

tuinkers

1 bakje

surimisticks

Aan de slag

Boen nectarines schoon, halveer en draai beide helften langs pit los. Snijd nectarinehelften (ongeschild) in flinterdunne plakjes. Klop in kom dressing van citroensap, olie en wijn. Roer koriander en sjalot erdoor en breng op smaak met zout en tabaso. Rangschik plakjes nectarine dakpansgewijs op vier borden. Knip tuinkers los. Snijd surimisticks in stukjes. Verdeel tuinkers en surimi over nectarinecirkels en besprenkel met dressing.