Vanillemascarpone met passievrucht

nagerecht
4 personen
2
20
Advertentie
Ingrediënten
- ½ bak mascarpone (a 250 g)
- 1 zakje vanillesuiker
- 4 passievruchten
- 3 eetlepels vers sinaasappelsap
- 1 eetlepel witte rum (Gall&Gall)
- 1 bak passiefruitsorbetijs (1/2 liter)
Keukenspullen
- ijsbolletjeslepel
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Mascarpone losroeren met vanillesuiker. Passievruchten halveren en vruchtvlees met theelepel eruit scheppen. Sinaasappelsap en rum door passiefruit roeren. Met ijsbolletjesschep 4 bollen vormen van mascarpone en over vier borden verdelen. Passievruchtensaus erover scheppen. Bolletje sorbetijs naast mascarpone leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 220 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 17 g
- vet 15 g