bewaar
Knapperspinazie
Knapperspinazie
bewaar

Knapperspinazie

15 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

1 pakje

spinazie

50 g

rozijnen

4 eetlepels

ongezouten cashewnoten

Dit heb je nodig

  • schone theedoek zonder wasmiddelenluchtjes

Aan de slag

1

Doe de spinazie in een pannetje en laat 'm op een laag vuur, in ongeveer 10 minuten, ontdooien. Roer er af en toe in met een houten lepel.

2

Doe de rozijnen in een zeef en spoel ze af onder de kraan. Laat ze even uitlekken.

3

Doe de cashewnoten in de theedoek en vouw 'm dicht. Rol met de deegroller over de doek en maak zo de noten wat kleiner.

4

Doe de warme spinazie in een bakje en schep de cashewnoten en de rozijnen erdoorheen. Klaar!

tip

algemeenEet bij de 'Knapperspinazie' patat en een lekkere gehaktbal!