Ingrediënten
4 personen
1 pakje
spinazie
50 g
rozijnen
4 eetlepels
ongezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
schone theedoek zonder wasmiddelenluchtjes
Aan de slag
Doe de spinazie in een pannetje en laat 'm op een laag vuur, in ongeveer 10 minuten, ontdooien. Roer er af en toe in met een houten lepel.
Doe de rozijnen in een zeef en spoel ze af onder de kraan. Laat ze even uitlekken.
Doe de cashewnoten in de theedoek en vouw 'm dicht. Rol met de deegroller over de doek en maak zo de noten wat kleiner.
Doe de warme spinazie in een bakje en schep de cashewnoten en de rozijnen erdoorheen. Klaar!
Knapperspinazie

hoofdgerecht
4 personen
175 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de spinazie in een pannetje en laat 'm op een laag vuur, in ongeveer 10 minuten, ontdooien. Roer er af en toe in met een houten lepel.
Doe de rozijnen in een zeef en spoel ze af onder de kraan. Laat ze even uitlekken.
Doe de cashewnoten in de theedoek en vouw 'm dicht. Rol met de deegroller over de doek en maak zo de noten wat kleiner.
Doe de warme spinazie in een bakje en schep de cashewnoten en de rozijnen erdoorheen. Klaar!
algemeen:Eet bij de 'Knapperspinazie' patat en een lekkere gehaktbal!
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 pakje spinazie
50 g rozijnen
4 eetlepels ongezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
schone theedoek zonder wasmiddelenluchtjes