Knapperspinazie

175 kcal

15 min. bereiden

3.5/5

(33)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • schone theedoek zonder wasmiddelenluchtjes


Patat met... - Patat met...

Aan de slag

  1. Doe de spinazie in een pannetje en laat 'm op een laag vuur, in ongeveer 10 minuten, ontdooien. Roer er af en toe in met een houten lepel.

  2. Doe de rozijnen in een zeef en spoel ze af onder de kraan. Laat ze even uitlekken.

  3. Doe de cashewnoten in de theedoek en vouw 'm dicht. Rol met de deegroller over de doek en maak zo de noten wat kleiner.

  4. Doe de warme spinazie in een bakje en schep de cashewnoten en de rozijnen erdoorheen. Klaar!

  • algemeenEet bij de 'Knapperspinazie' patat en een lekkere gehaktbal!

Wat vond je van dit recept?

Knapperspinazie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig