bewaar
Knapperspinazie
Knapperspinazie
bewaar

Knapperspinazie

15 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pakje

spinazie

50 g

rozijnen

4 eetlepels

ongezouten cashewnoten

Dit heb je nodig

  • schone theedoek zonder wasmiddelenluchtjes

Aan de slag

1

Doe de spinazie in een pannetje en laat 'm op een laag vuur, in ongeveer 10 minuten, ontdooien. Roer er af en toe in met een houten lepel.

2

Doe de rozijnen in een zeef en spoel ze af onder de kraan. Laat ze even uitlekken.

3

Doe de cashewnoten in de theedoek en vouw 'm dicht. Rol met de deegroller over de doek en maak zo de noten wat kleiner.

4

Doe de warme spinazie in een bakje en schep de cashewnoten en de rozijnen erdoorheen. Klaar!

algemeenEet bij de 'Knapperspinazie' patat en een lekkere gehaktbal!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knapperspinazie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig