bewaar
Spinazieburrito's
Spinazieburrito's
bewaar

Spinazieburrito's

We vervangen de klassiekers in burrito's een keer voor spinazie. Ook lekker!

25 min. bereiden
15 min. oventijd
238waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

diepvries gesneden bladspinazie in deelblokjes

1

ui

3 el

traditionele olijfolie

500 g

rundergehakt

2

burrito seasoning mix

150 ml

water

150 g

gemalen pittige kaas

4

tomaten

8

tortillawraps

125 ml

zure room

Dit heb je nodig

  • grote ovenschaal

We vervangen de klassiekers in burrito's een keer voor spinazie. Ook lekker!

Aan de slag

1

Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2

Snipper de ui. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in ca. 3 min. rul. Voeg de seasoningmix (uit de doos) en het water toe. Laat de spinazie in een zeef uitlekken. Druk met een lepel het vocht eruit. Schep de spinazie door het gehaktmengsel. Schep de kaas erdoor. Was de tomaten en snijd in stukjes.

3

Verdeel het gehaktmengsel en de tomaat over de tortilla's en rol op. Vet de ovenschaal in. Leg de tortilla's in de ovenschaal, verdeel de room erover en bestrooi met de rest van de kaas. Laat de burrito's in ca. 15 min. in de oven bruin kleuren. Serveer met salsa (uit doos).

combinatietipLekker met salade van friséesla en yoghurtdressing.