bewaar
Mexicaanse meergranentortilla
Mexicaanse meergranentortilla
bewaar

Mexicaanse meergranentortilla

Avondje Mexicaans? Tortilla's op tafel!

15 min. bereiden
5 min. oventijd
181waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode paprika's

2 el

zonnebloemolie

300 g

rundergehakt

40 g

burrito seasoning mix

400 g

chilibonen in blik

300 g

mais in blik

3

tomaten

8

meergranen tortillawraps

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Avondje Mexicaans? Tortilla's op tafel!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Snijd de paprika in stukjes. Verhit de olie in een hapjespan. Roerbak het gehakt en de paprika 4 min. Bereid de seasoningmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg het mengsel toe aan het gehakt en de paprika. Voeg de uitgelekte chilibonen en maiskorrels toe en laat 5 min. doorwarmen. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes en schep deze door het mengsel.

2

Verdeel ondertussen de wraps over de bakplaat en verwarm ze 5 min. in het midden van de hete oven. Verdeel het gehaktmengsel over de wraps, rol ze op en snijd ze doormidden.

tip

combinatietipLekker met een frisse salade van veldsla en komkommer of plakken tomaat met in ringen gesneden rode ui.

bereidingstipU kunt de tortillawraps ook in de magnetron opwarmen.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.