Volkorensandwich met kruidige Hüttenkäse en mediterrane groenten

Advertentie
Ingrediënten
- 1 bak Hüttenkase (400 g)
- 1 bakje verse bieslookpesto (100 g)
- 1 zakje verse basilicum (in reepjes)
- 1 pot geroosterde paprika's
- 1 pot gemarineerde artisjokharten
- 1 volkorenbrood (ongesneden)
- grofgemalen zwarte peper
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In kom hüttenkäse, bieslookpesto, helft van basilicum en zout en peper naar smaak door elkaar scheppen. Paprika's en artisjokharten laten uitlekken en in stukken snijden. Van brood 8 dikke plakken snijden. Op 4 sneden brood dikke laag hüttenkäsemengsel smeren. Paprika, artisjok en rest van basilicum erover verdelen. Royaal peper erboven malen en afdekken met andere sneden brood.
Tip:
Deze sandwich is ook heerlijk als meeneemlunch. Verpak elke sandwich strak in plasticfolie. Neem in plaats van volkorenbrood eens een meergranenbroodje.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 23 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 51 g
- vet 30 g