
Ingrediënten
1
rode ui
1
groene paprika
4
trostomaten
6 takjes
peterselie
1
rode peper
150 g
witte kaasblokjes
1 teentje
knoflook
2 eetlepels
olijfolie (extra vierge)
½ theelepel
paprikapoeder mild
zout
(versgemalen) peper
Aan de slag
Ui pellen en in vieren snijden. Stukken in reepjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Peterselie fijn knippen. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in kleine stukjes snijden. Ui, paprika, tomaat, peperstukjes en 3/4 deel van peterselie goed door elkaar scheppen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Olie, paprikapoeder, (weinig) zout, peper en helft van kaasblokjes erdoor mengen. Rest van de kaasblokjes over salade verdelen. Bestrooien met rest van peterselie. Serveren met warme shoarmabroodjes.
algemeenOok te serveren als lunchgerecht.