bewaar
Tagliatelle met aubergine-quornsaus
Tagliatelle met aubergine-quornsaus
bewaar

Tagliatelle met aubergine-quornsaus

30 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

tagliatelle bicolore

1 grote

aubergine

1 teentje

knoflook

4 eetlepels

olijfolie

1 schaaltje

Quorn fijngehakt

1 pot

sugo traditionele

3 eetlepels

kappertjes

100 g

ongezouten gemengde noten

Aan de slag

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en fijn hakken. In braadpan olie verhitten en knoflook zacht bakken. Aubergine en quorn toevoegen en ca. 4 minuten meebakken. Tomatensaus toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes verhitten. Kappertjes en noten toevoegen en ca. 1 minuut meewarmen. Tagliatelle over vier borden verdelen, pastasaus erop scheppen. Lekker met salade van kropsla met vinaigrette.