Kaas-fruitplankje

nagerecht
4 personen
3
8
Advertentie
Ingrediënten
- 1 voorgebakken ciabatta (250 g)
- 200 g Edammerkaas (stuk a ca. 600 g)
- 100 g Friese nagelkaas (stuk bedieningsafdeling)
- 100 g mosterdkaas (stuk bedieningsafdeling)
- 2 peren
- 4 gedroogde vijgen (pakje a 250 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen kazen in stukjes snijden en over vier houten borden of plankjes verdelen. Peren schillen en in partjes snijden. Vijgen halveren. Peer en vijg naast kaas leggen. Kaasplankjes serveren met warme ciabatta.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 565 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 47 g
- vet 29 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 08-09