Kaasbruschetta met appelstroop

Advertentie
Ingrediënten
- 100 g Friese nagelkaas
- 8 sneetjes noten-vruchtenbrood
- 1 stengel bleekselderij
- 2 el appelstroop
- 8 druppels balsamicoazijn
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Snijd de korstjes van de kaas en schaaf de kaas in plakjes. Halveer de sneetjes brood en beleg met kaas. Leg de broodjes op een bakplaat en schuif ca. 10 cm onder de hete grill. Laat de kaas in ca. 5 min. smelten. Snijd ondertussen de bleekselderij in dunne plakjes. Laat op iedere kaasbruschetta wat appelstroop uitvloeien en bedruppel heel licht met balsamico. Verdeel de bleekselderij erover en serveer.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 165 kcal
- eiwit 6 g
- koolhydraten 20 g
-
vet 7 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Kaasbruschetta met appelstroop
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kaasbruschetta met appelstroop
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- 100 g Friese nagelkaas
- 8 sneetjes noten-vruchtenbrood
Snijd de korstjes van de kaas en schaaf de kaas in plakjes. Halveer de sneetjes brood en beleg met kaas.
Leg de broodjes op een bakplaat en schuif ca. 10 cm onder de hete grill. Laat de kaas in ca. 5 min. smelten.
- 1 stengel bleekselderij
Snijd ondertussen de bleekselderij in dunne plakjes.
- 2 el appelstroop
- 8 druppels balsamicoazijn
Laat op iedere kaasbruschetta wat appelstroop uitvloeien en bedruppel heel licht met balsamico. Verdeel de bleekselderij erover en serveer.