bewaar
Met paté gevulde uien
Met paté gevulde uien
bewaar

Met paté gevulde uien

25 min. bereiden
2 uur wachten
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

grote uien

150 g

Ardenner paté

½ theelepel

gedroogde salie

Aan de slag

1

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Uien met schil op rooster, boven lekbak, in midden van oven in ca. 1 uur gaar laten worden. Uien iets af laten koelen. Met kartelmes kapjes van uien afsnijden. Uien met mesje tot ca. 1 cm van de wand uithollen. Uienpulp kleinsnijden, met salie en peper door paté mengen. Uien met patémengsel vullen, afdekken met kapje.

2

Uien in oven in ca. 10 minuten warm laten worden. Lekker bij stamppot rode kool. Als hoofdgerecht lekker met cranberrycompote en aardappelkroketjes.

algemeenOok lekker als hoofdgerecht voor 2 personen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Met paté gevulde uien

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig