bewaar
Met paté gevulde uien
Met paté gevulde uien
bewaar

Met paté gevulde uien

25 min. bereiden
2 uur wachten
8waarderingen

Ingrediënten

4

grote uien

150 g

Ardenner paté

½ theelepel

gedroogde salie

Aan de slag

1

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Uien met schil op rooster, boven lekbak, in midden van oven in ca. 1 uur gaar laten worden. Uien iets af laten koelen. Met kartelmes kapjes van uien afsnijden. Uien met mesje tot ca. 1 cm van de wand uithollen. Uienpulp kleinsnijden, met salie en peper door paté mengen. Uien met patémengsel vullen, afdekken met kapje.

2

Uien in oven in ca. 10 minuten warm laten worden. Lekker bij stamppot rode kool. Als hoofdgerecht lekker met cranberrycompote en aardappelkroketjes.

tip

algemeenOok lekker als hoofdgerecht voor 2 personen.