bewaar
Varkenshaas met balsamico-uien
Varkenshaas met balsamico-uien
bewaar

Varkenshaas met balsamico-uien

30 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

8 personen

6 el

olijfolie

25 g

boter

8

rode uien

1 teen

knoflook

2 tl

gedroogde salie

4 schaaltjes

varkenshaas

4 el

balsamicoazijn

Aan de slag

1

Verhit de olie en de boter in een braadpan en fruit de ui op laag vuur 8 min. Voeg de knoflook en de salie toe en bak 3 min. mee. Neem de ui met een schuimspaan uit de pan. Bestrooi de varkenshaas met peper en zout en bak het in dezelfde pan op hoog vuur rondom goudbruin. Zet het vuur laag en bak het vlees in ca. 15 min. gaar. Keer af en toe.

2

Schep de ui de laatste minuut weer terug in de pan en blus af met de balsamicoazijn.

algemeenBalsamicoazijn op hout gerijpt is lekker over salades met rucola en veldsla.

Vlees braden

Instructievideo - 01:13 min.