Bieflapje met olijven-groenterijst

750 kcal

15 min. bereiden

2.7/5

(15)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Bieflapjes bestrooien met vleeskruiden. Olijven in plakjes snijden. Tomaatjes schoonmaken en halveren. In koekenpan helft van olie verhitten. Bieflapjes in 4-5 minuten bruinbakken. Rest van olie verhitten in andere (koeken)pan. Rauwkost op hoog vuur 1 minuut roerbakken. Tomaatjes en olijven 1 minuut meebakken. Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vlees en groenterijst op bord scheppen. Braadvet even laten inkoken met 2 eetlepels water en pesto. Jus over rijst en vlees gieten.

Wat vond je van dit recept?

Bieflapje met olijven-groenterijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig