bewaar
Bieflapje met olijven-groenterijst
Bieflapje met olijven-groenterijst
bewaar

Bieflapje met olijven-groenterijst

15 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

bieflapjes

50 g

pitloze zwarte olijven

1 eetlepel

rundvleeskruiden met zout

250 g

cherrytomaatjes

6 eetlepels

olijfolie

2 bakjes

(venkel)rauwkost

1 zakje

pilavrijst

2 eetlepels

(verse) rode pesto

Aan de slag

Bieflapjes bestrooien met vleeskruiden. Olijven in plakjes snijden. Tomaatjes schoonmaken en halveren. In koekenpan helft van olie verhitten. Bieflapjes in 4-5 minuten bruinbakken. Rest van olie verhitten in andere (koeken)pan. Rauwkost op hoog vuur 1 minuut roerbakken. Tomaatjes en olijven 1 minuut meebakken. Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vlees en groenterijst op bord scheppen. Braadvet even laten inkoken met 2 eetlepels water en pesto. Jus over rijst en vlees gieten.