Trifle met peren en karamelvla
450 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
½
2 rijpe
2 theelepels
500 ml
spuitbus
2 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 52-01 - 2003 week 52-01
Cake in blokjes snijden. In glazen schaal blokjes cake leggen. Peren schillen en klokhuis verwijderen. Peren in stukjes snijden en besprenkelen met citroensap. Peerstukjes over cake verdelen en vla erover schenken. Garneren met slagroom en knispers.
Trifle met peren en karamelvla

nagerecht
4 personen
450 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Cake in blokjes snijden. In glazen schaal blokjes cake leggen. Peren schillen en klokhuis verwijderen. Peren in stukjes snijden en besprenkelen met citroensap. Peerstukjes over cake verdelen en vla erover schenken. Garneren met slagroom en knispers.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ roombotercake
2 rijpe handperen
2 theelepels citroensap
500 ml karamelvla
0 spuitbus slagroom
2 eetlepels knispers chocolademix




