bewaar
Roergebakken shii-takes met paksoi
Roergebakken shii-takes met paksoi
bewaar

Roergebakken shii-takes met paksoi

20 min. bereiden
62waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

Chinese eiermie

3 bakjes

shii-takes

1 struik

paksoi

1 zak

bosuitjes

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 theelepel

honing

3 eetlepels

sojasaus

4 eetlepels

geroosterde sesamzaadjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes schoonvegen en halveren. Paksoi in repen snijden en wassen. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Shii-takes ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Honing en sojasaus erbij schenken en nog 1 minuut verwarmen. Bestrooien met bosuitjes en sesamzaad. Serveren met mie. Lekker met empeng of cassave kroepoek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roergebakken shii-takes met paksoi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig