bewaar
Roergebakken shii-takes met paksoi
Roergebakken shii-takes met paksoi
bewaar

Roergebakken shii-takes met paksoi

20 min. bereiden
60waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

Chinese eiermie

3 bakjes

shii-takes

1 struik

paksoi

1 zak

bosuitjes

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 theelepel

honing

3 eetlepels

sojasaus

4 eetlepels

geroosterde sesamzaadjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes schoonvegen en halveren. Paksoi in repen snijden en wassen. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Shii-takes ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Honing en sojasaus erbij schenken en nog 1 minuut verwarmen. Bestrooien met bosuitjes en sesamzaad. Serveren met mie. Lekker met empeng of cassave kroepoek.