Pasta met spinazie en magor

Macaroni & cheese, maar dan net even luxer.

455 kcal

15 min. bereiden

3.4/5

(115)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Breng in een pan water met zout aan de kook. Kook de macaroni in ca. 8 min. beetgaar. Verhit intussen olie in een pan. Laat de spinazie in ca. 4 min. slinken. Snijd de magor in blokjes.

  2. Neem de spinazie uit de pan en hak grof. Doe de mager en crème fraîche in dezelfde pan, verhit ca. 4 min. tot de kaas gesmolten is. Meng de spinazie erdoor en warm nog 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de macaroni af. Verdeel de macaroni en spinazie-kaassaus over twee diepe borden. Maal er royaal peper boven.

Wat vond je van dit recept?

Pasta met spinazie en magor

Macaroni & cheese, maar dan net even luxer.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig