bewaar
Pasta met spinazie en magor
Pasta met spinazie en magor
bewaar

Pasta met spinazie en magor

Macaroni & cheese, maar dan net even luxer.

15 min. bereiden
103waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

macaroni grande

2 el

traditionele olijfolie

300 g

verse spinazie

150 g

Magor kaas

½ bekertje

crème fraîche

Macaroni & cheese, maar dan net even luxer.

Aan de slag

1

Breng in een pan water met zout aan de kook. Kook de macaroni in ca. 8 min. beetgaar. Verhit intussen olie in een pan. Laat de spinazie in ca. 4 min. slinken. Snijd de magor in blokjes.

2

Neem de spinazie uit de pan en hak grof. Doe de mager en crème fraîche in dezelfde pan, verhit ca. 4 min. tot de kaas gesmolten is. Meng de spinazie erdoor en warm nog 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de macaroni af. Verdeel de macaroni en spinazie-kaassaus over twee diepe borden. Maal er royaal peper boven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met spinazie en magor

Macaroni & cheese, maar dan net even luxer.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig