Banaansoesjes met gemberroom

nagerecht
4 personen
4
31
Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak slagroomsoesjes (diepvries 250 g)
- 1 bekertje slagroom (125 ml)
- 6 eetlepels gembersiroop (flesje a 25 ml)
- 2 bananen
- 2 eetlepels chocoladevlokken
Keukenspullen
- satéstokjes
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Soesjes laten ontdooien. Slagroom stijfkloppen met 3 eetlepels gembersiroop. Bananen pellen en elk in 12 plakjes snijden. Aan elk satéstokje 2 soesjes en 3 banaanplakjes rijgen. Spiesjes over vier borden verdelen en besprenkelen met rest van gembersiroop. Gemberroom ernaast scheppen. Garneren met chocoladevlokken.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 460 kcal
- eiwit 4 g
- koolhydraten 42 g
- vet 30 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 44-45