bewaar
Vanilletrifle met gemberkoek en peertjes
Vanilletrifle met gemberkoek en peertjes
bewaar

Vanilletrifle met gemberkoek en peertjes

30 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bak

stoofpeertjes

2

gemberbolletjes

2 eetlepels

gembersiroop

½ pak

gemberkoek

500 g

volle vanille-kwark

4 eetlepels

chocoladevlokken

Dit heb je nodig

  • glazen schaal, inhoud ca. 1 1/2 liter

Aan de slag

(Stoof)peertjes in blokjes snijden. Gemberbolletjes fijn snijden. In kom peer, gember en gembersiroop mengen. Van gemberkoek 8 dunne plakken snijden. In schaal 2 lagen maken van achtereenvolgens 4 plakken gemberkoek, helft van gemberpeertjes en helft van vanillekwark. Schaal ca. 15 minuten afgedekt in koelkast zetten. Vlak voor serveren vlokken strooien over trifle.