Ingrediënten
4 personen
½ pot
kersen
½ eetlepel
aardappelzetmeel
1 beker
slagroom
2 eetlepels
gembersiroop
4 bakjes
chocolademousse
Aan de slag
Kersen met siroop aan de kook brengen. Aardappelzetmeel losroeren met 1 el water en door kersenvocht roeren tot siroop bindt. Siroop ca. 1 min. doorkoken, daarna van vuur halen. Slagroom kloppen met gembersiroop. Chocolademousse met scherp mesje rondom lossnijden van verpakking en op bordjes storten. Kersen ernaast scheppen en garneren met gemberroom.
Chocolademousse met gemberroom

nagerecht
4 personen
355 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kersen met siroop aan de kook brengen. Aardappelzetmeel losroeren met 1 el water en door kersenvocht roeren tot siroop bindt. Siroop ca. 1 min. doorkoken, daarna van vuur halen. Slagroom kloppen met gembersiroop. Chocolademousse met scherp mesje rondom lossnijden van verpakking en op bordjes storten. Kersen ernaast scheppen en garneren met gemberroom.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ pot kersen
½ eetlepel aardappelzetmeel
1 beker slagroom
2 eetlepels gembersiroop
4 bakjes chocolademousse