Padrónpeper met dubbeldip

Of dubbel dippen is toegestaan? Het is een must. Gril deze padrónpepers op de BBQ en doop ze in romige fetadip en knapperige notencrunch. Een borrel dip met pit.

145 kcal

20 min. bereiden

pittig

2.9/5

(13)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • BBQ

  • grillpan

  • aluminium grillschaal (wegwerp, 16 x 26 cm)

  • staafmixer met hoge beker


mei 2025 - mei 2025

Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan. Schep de hele pepers om met de olie en gril in de bijgeleverde aluminiumschaal 5-6 min. tot iets geblakerd. Of gril ze 5-6 min. zonder schaal in een grillpan.

  2. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Snijd de knoflook fijn. Doe de zuivelspread, feta, 1 el pekelwater van de feta, de knoflook, 1 el citroensap en de honing in de hoge beker en pureer fijn.

  3. Hak de amandelen heel fijn en meng met het zeezout en citroenrasp.

  4. Dip de padrónpepers eerst in de fetadip en vervolgens in de notencrunch.

Wat vond je van dit recept?

Padrónpeper met dubbeldip

Of dubbel dippen is toegestaan? Het is een must. Gril deze padrónpepers op de BBQ en doop ze in romige fetadip en knapperige notencrunch. Een borrel dip met pit.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig