bewaar
Snelle paddenstoelenragout in bladerdeegsterren
Snelle paddenstoelenragout in bladerdeegsterren
bewaar

Snelle paddenstoelenragout in bladerdeegsterren

Maak razendsnel makkelijke paddenstoelenragout in bladerdeegsterren. Kan je zelf ook lekker aanschuiven aan de Kersttafel.

10 min. bereiden
15 min. oventijd
1waardering

Ingrediënten

6 porties

6

AH Excellent Feestfavoriet bladerdeegbakjes in stervorm

30 g

ongezouten roomboter

25 g

tarwebloem

300 ml

gebonden paddenstoelensoep

1 tl

gedroogde tijm

10 g

rucola

Aan de slag

1

Verwarm de bladerdeegbakjes volgens aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de boter in een pan met dikke bodem. Voeg de bloem toe en bak nog 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de paddenstoelensoep en tijm toe en breng al roerend aan de kook. Laat in 1-2 min. koken tot ragout. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.

3

Verdeel de rucola over borden. Vul de bladerdeegbakjes met de ragout en zet ze op de rucola. Serveer de rest van de ragout er apart bij.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle paddenstoelenragout in bladerdeegsterren

Maak razendsnel makkelijke paddenstoelenragout in bladerdeegsterren. Kan je zelf ook lekker aanschuiven aan de Kersttafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig