BBQ worstenbroodje

Met maar 5 ingrediënten heb je zo het lekkerste borrelhapje van de BBQ gemaakt: een worstenbroodje! Een favoriet van velen.

285 kcal

15 min. bereiden

4.1/5

(31)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • barbecue

  • tapasprikkers


2022 nr. 05 - Zin in de zomer!

april 2024 - april 2024

Allerhande special - BBQ & borrel 2025

Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan. Steek de tapasprikkers tot de helft in de onderkanten van de hotdogs. Rol het deeg uit en snijd in repen van 2 cm breed. Rek het deeg een beetje uit en wikkel de repen in een spiraal met wat ruimte ertussen om de worstjes heen.

  2. Rooster de worstjes 7-10 min. op de barbecue, tot het deeg lichtbruin en gaar is, keer regelmatig.

  3. Roer ondertussen de ketchup, mayonaise en mosterd door elkaar. Serveer de worstenbroodjes met de saus.

  • vegatipGebruik in plaats van hotdogs vegaworstjes. Die zijn vaak wat kleiner, gebruik dan ook wat minder pizzadeeg.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Wat vond je van dit recept?

BBQ worstenbroodje

Met maar 5 ingrediënten heb je zo het lekkerste borrelhapje van de BBQ gemaakt: een worstenbroodje! Een favoriet van velen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig