bewaar
Volkorenbrood met 100% pindakaas en appel
Volkorenbrood met 100% pindakaas en appel
bewaar

Volkorenbrood met 100% pindakaas en appel

Vandaag een bammetje anders: smeuïge pindakaas met friszoete appel. Zoet en toch gezond!

5 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

4 personen

8 sneetjes

volkorenbrood

2

Jazz appels

125 g

AH 100% pindakaas naturel

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Vandaag een bammetje anders: smeuïge pindakaas met friszoete appel. Zoet en toch gezond!

Aan de slag

1

Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Boen ondertussen de appels schoon, halveer ze, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes.

2

Besmeer de sneetjes met de pindakaas, verdeel de appel erover en snijd schuin doormidden.