bewaar
Gebakken garnalen met korianderzaad en knoflook
Gebakken garnalen met korianderzaad en knoflook
bewaar

Gebakken garnalen met korianderzaad en knoflook

Wrap of taco's vullen met garnalen? Daar zijn deze kruidige gebakken garnalen perfect voor.

10 min. bereiden
pittig
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

AH Biologisch diepvries rauwe, gepelde garnalen

3 tenen

knoflook

3 el

zonnebloemolie

2 tl

korianderzaad

2 tl

venkelzaad

1 tl

cayennepeper

Wrap of taco's vullen met garnalen? Daar zijn deze kruidige gebakken garnalen perfect voor.

Aan de slag

1

Laat de garnalen ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook grof.

2

Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe, bak 1 min. Zet het vuur hoog, voeg het korianderzaad en het venkelzaad toe en bak 1 min. Voeg de garnalen, de cayennepeper en zout toe. Roerbak 3-4 min. tot gaar en goudbruin.

serveertipLekker met partjes limoen.