bewaar
Koolhydraatarme sandwich
Koolhydraatarme sandwich
bewaar

Koolhydraatarme sandwich

Koolhydraatarme sandwich mét zelfgemaakte vegetarische spread.

10 min. bereiden
30 min. oventijd
6waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

aubergine

2 el

milde olijfolie

1½ el

milde harissa

4 sneetjes

koolhydraatarm brood

1

trostomaat

2 el

zuivelspread naturel light

50 g

jonge bladsla met rucola

30 g

pittige kiemgroente

Dit heb je nodig

  • bakkwast

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C.

2

Snijd de aubergine in plakken van 1 cm dik en besmeer ze met de bakkwast met de olijfolie en ⅓ van de harissa. Bestrooi met peper en zout.

3

Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 30 min. in het midden van de oven gaar.

4

Rooster ondertussen de sneetjes brood. Snijd de tomaat in plakken en meng de zuivelspread met de rest van de harissa.

5

Besmeer de sneetjes brood met de harissaspread en beleg 2 sneetjes met de sla, aubergine, tomaat en de kiemgroente.

6

Dek af met de andere sneetjes brood met de besmeerde kant naar beneden. Halveer en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolhydraatarme sandwich

Koolhydraatarme sandwich mét zelfgemaakte vegetarische spread.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig