bewaar
Blauwe nacho's met guacamole
Blauwe nacho's met guacamole
bewaar

Blauwe nacho's met guacamole

Essentieel bij een avondje borrelen? Een snack waar je niet vanaf kan blijven, zoals deze blauwe nacho's met guacamole. Cheers!

10 min. bereiden
4 min. oventijd
1waarderingen

Ingrediënten

8 personen

300 g

totopos blauwe mais-tortillachips

1

limoen

1

rode ui

2 el

La Morena chipotlesaus

6 el

crème fraîche

175 g

koelverse guacamole

1 el

chipotlepeper in adobosaus in pot

5 g

platte peterselie

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)

Essentieel bij een avondje borrelen? Een snack waar je niet vanaf kan blijven, zoals deze blauwe nacho's met guacamole. Cheers!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 C. Verdeel de tortillachips over de ovenschaal. Pers de helft van de limoen uit. Snijd de rest in partjes. Snijd de ui in dunne halve ringen.

2

Meng de chipotle-salsadip met het limoensap en de crème fraîche. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de tortillachips. Verdeel de ui erover. Bak ca. 4 min. in de oven.

3

Verdeel de guacamole en chipotlepeper over de nacho’s. Haal de blaadjes van de takjes peterselie en strooi erover. Serveer met de limoenpartjes.